Право на вступ у шлюб мають громадяни України з 18 років. Це право не обмежене також і у вступі в шлюбні відносини з іноземцями.

На жаль, кожен шлюб може дати тріщину. Не є винятком і ті союзи, де один з подружжя - іноземець. За таких обставин виникає проблема, як розлучитися з іноземцем без його присутності в Україні. Вирішити її Вам допоможе досвідчений адвокат, який, вивчивши всі нюанси ситуації, що склалася, підкаже правильний шлях: як же оформити розлучення. А вже повірте, варіантів багато, але в кожному окремому випадку потрібно вибирати той чи інший алгоритм, оскільки можуть виникнути проблеми з фактичним і останнім відомим місцем проживання чоловіка-іноземця, протиріччя із законодавством рідної країни іноземця, питання пов'язані із спільними дітьми, неможливістю прибуття другого з подружжя на територію України тощо.

Не варто забувати, що не всі країни визнають свідчення українського "РАЦС" про розірвання шлюбу, а виключно приймають тільки судові рішення. Тому шлюб, укладений з іноземцем в Україні, краще розірвати через суд у супроводі досвідченого адвоката в сімейній сфері. Для цього потрібно, якісно і професійно підготувати позов, оформити всі необхідні документи і направити їх до суду.

Компанія Адвокат Ящук і партнери із задоволенням Вам у цьому допоможемо. Від Вас потрібно максимально повно описати ситуацію адвокату, надати оригінал свідоцтва про шлюб та копії документів, що засвідчують особу подружжя, якщо є дитина, то копію про народження дитини та отримати бажаний результат у вигляді Рішення Суду про розірвання шлюбу з іноземцем.

Запис на консультацію за телефонами: 066-74-45-443, 063-374-43-13.

Адвокат Харків, Київ, Україна - юридичні послуги: розлучення, розділ майна, аліменти, реєстрація підприємства, реєстрація ТОВ, реєстрація торгової марки, реєстрація ФОП, позбавлення батьківських прав