Реєстрація торгової марки, логотипу в Харкові

за ціною 1000,00 гривень за послугу.


Компанія "Адвокат Ящук і партнери" робить подарунок на послугу з реєстрації торгової марки, товарного знака, логотипу, словесного зображення на період новорічних святкувань і починань. На послугу встановлена ціна зі знижкою "-500" гривень.

У послугу входить повний юридичний супровід з реєстрації ТМ від вибору послуг у класі та підготовки заявки до отримання свідоцтва на ТМ.

Що таке торгова марка, реєстрація логотипу в загальних рисах всім зрозуміло. Більш детально можна ознайомитися за посиланням.

А ось для чого це потрібно?

По-перше, після реєстрації торгової марки на назву Вашого бізнесу, ніхто не зможе використовувати і видавати свої неякісні товари або послуги за Ваші або під Вашим ім'ям.

По-друге, при відкритті філій, точок, випуску товарів, Вас вже будуть впізнавати.

І, по-третє, тільки після реєстрації торгової марки, логотипу Ви зможете отримати доменне ім'я на свій сайт вищого порядку з розширенням типу "UA".

Для отримання послуги за вартістю 1000,00 гривень потрібно уточнити, що послуга надається за новорічним тарифом. Без зазначення цієї інформації клієнтом, послуга буде надаватися за вартістю 1500,00 гривень.

Тариф діє до 27.01.2017 року.

Адвокат Харків, Київ, Україна - юридичні послуги: розлучення, розділ майна, аліменти, реєстрація підприємства, реєстрація ТОВ, реєстрація торгової марки, реєстрація ФОП, позбавлення батьківських прав